Bli medlem i Sveriges Auktoriserade Utbildningsföretag 

Är du intresserad av att bli medlem i SAUF?
Ta första steget redan nu och fyll i nedanstående medlemsansökan direkt på vår hemsida. Du kan givetvis välja att skriva ut Medlemsansökan och posta den till oss likaså.
 
När vi har fått in ansökan gör vi en första kontroll av ansökande företag, vilket består i att vi tar in upplysningar från UC (Upplysningscentralen), Bolagsverket och ARN (Allmänna reklamationsnämnden). Handläggningen tar 2-3 arbetsdagar. Om inget hinder föreligger kommer ni att få besked om att ni är välkomna att gå vidare i er ansökan att bli en auktoriserad medlem i SAUF.
 
Nästa steg i processen är att du fyller i Självdeklarationen samt bifogar erforderlig dokumentation. (Självdeklarationen finns att ladda ner i nedanstående PDF-fil) Det tar ca 2 arbetsveckor att handlägga Självdeklarationen.
 
Kontakta oss gärna för mer information.
 
Jag ser fram emot din och ditt företags ansökan redan i dag!

Johan Winsborn
VD SAUF

Tfn: 0735-270 200
johan.winsborn@sauf.se

Till självdeklarationsblankett - (PDF)

Kostnad för medlemskap 2017
Kostnaden består av en serviceavgift om 12 225 kr + 0,1 promille av omsättningen exklusive moms (maxbelopp 30 000 kr) samt medlemsavgift 500 kr. Serviceavgiften är avdragsgill.

Serviceavgiften för utbildningskoncerner är 18 415 kr + 0,1 promille av omsättningen (max 75.000 kr). Medlemsavgiften om 500 kr betalas för det enskilda dotterbolaget. Utbildningskoncernen kan auktorisera ett obegränsat antal dotterbolag, där var och ett av dotterbolagen måste uppfylla SAUF:s krav för medlemskap och auktorisation.

Ansök om medlemskap i Sveriges Auktoriserade Utbildningsföretag 

Här kan du ansöka om medlemskap i SAUF.

Fyll i dina uppgifter nedan